Pekonipesto

Pekonipesto

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Pärrrrrr, rumpujen pärinää. Maailman ensi-ilta! Suolainen ja täyteläinen pekonipesto on täällä. Normaalisti yrteistä valmistuva pesto valmistetaan tällä kertaa kuivasuolaamalla valmistetusta HK Rypsiporsas® Gourmet Pekonista.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paahda pekonit uunissa kypsiksi, valuta niistä rasva ja jäähdytä. Pieni pekonia hieman pienemmäksi veitsellä ja laita kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhoon. Poraa sauvasekoittajalla öljyä joukkoon koko ajan kaataen karkeahkoksi tahnaksi.

Voit käyttää pekonipestoa monipuolisesti esimerkiksi keittojen ja salaattien maustamiseen, täytettyihin leipiin ja bugereihin sekä dippinä perunalastuille.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Pekoni

0,75 dl cashewpähkinöitä paahdettuna
40 g parmesaania raastettuna
1 valkosipulin kynsi
1,5 dl rypsiöljyä
½ tl rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.