Pekonipopcornit

Pekonipopcornit

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Pekoni ja popcornit maistuvat erikseenkin syötyinä mainiolta, mutta mitäpä jos kokeilisit yhdistää ne pekonipopcorniksi? Nam!

Valmistusohje

(n. 20 min)

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pekonit kattilassa öljyn ja veden kanssa. Kun pekoni alkaa ruskistua, lisää joukkoon popcorn-jyvät. Peitä kattila kannella ja kuumenna liedellä. Kun jyvät alkavat poksahdella, vähennä lieden lämpöä ja ravistele välillä kattilaa kannesta kiinni pitäen. Kun poksahtelu loppuu, poista kattila liedeltä. Anna popcornien jäähtyä hieman ja nauti!

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.