Pekoniset lihapullat ja sienikastiketta

Pekoniset lihapullat ja sienikastiketta

4-6 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Kotiruokaklassikko vailla vertaa. Ja mikä tärkeintä, nyt myös nopeaa. HK Jauheliha savupekonista pyörittelet pullat tuossa tuokiossa ja pian vatsa kiittää.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Pyörittele jauhelihasta pyöryköitä ja paista pannulla kypsiksi.

Paista viipaloidut sienet öljyssä kauniin kullanruskeiksi ja mausta suolalla.
Lisää konjakki ja anna alkoholin kiehua melkein kokonaan pois. Lisää joukkoon dijon-sinappi ja demi glace ja kiehauta.
Lisää kerma ja anna kastikkeen kiehua kasaan noin 5 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja tarkista suola

Tarjoa pyörykät sienikastikkeen, perunamuusin herneiden ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1kpl HK Jauheliha savupekoni 600 g

Sienikastike:
2 dl demi glace -kastikepohjaa
2 dl kuohukermaa
50 g herkkusieniä viipaloituna
1 rkl konjakkia tai jaloviinaa
1 tl dijon -sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria myllystä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.