Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Pekoniset lihavartaat valmistuvat näppärästi käyttämällä valmista HK Burgerijauheliha pekonilla jauhelihaa. Takuuvarma hitti kesän grillibileisiin. Pekoniset lihavartaat maistuvat taatusti kaikenikäisille ja erilaisilla kastikkeilla saat luotua helposti lisätwistiä annoksiin.

Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
8 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

600 g HK Burgerijauheliha pekonilla

Grilliketsuppi:
1 kg tomaatteja halkaistuna
200 g salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
3 rkl sokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
0,5 dl rypsiöljy

Valmistusohje

Muotoile HK Burgerijauhelihasta 8kpl varraspatukoita. Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.

Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.