Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

8 annosta   n. 40 min  Gluteeniton Maidoton

Pekoniset lihavartaat valmistuvat näppärästi käyttämällä valmista HK Jauheliha savupekoni jauhelihaa. Takuuvarma hitti kesän grillibileisiin. Pekoniset lihavartaat maistuvat taatusti kaikenikäisille ja erilaisilla kastikkeilla saat luotua helposti lisätwistiä annoksiin.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Muotoile HK Jauheliha savupekonista 8kpl varraspatukoita. Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.

Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.

Ainekset 

(8 annosta)

600 g HK Jauheliha savupekoni

Grilliketsuppi:
1 kg tomaatteja halkaistuna
200 g salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
3 rkl sokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
0,5 dl rypsiöljy

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.