Pekonisuola

Pekonisuola

annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Suolankin voi maustaa pekonilla, jolloin lopputuloksena on savuisen aromikas pekonisuola. Voit käyttää pekonisuolaa kaikkeen maustamiseen, jolloin saat ruokiin helposti hieman pekonin makua.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Paista pekoni uunissa tai pannulla kuivaksi ja erittäin rapeaksi ja anna jäähtyä talouspaperin päällä. Hienonna jäähtynyt pekoni rouheeksi veistellä ja sekoita suola joukkoon.

Käytä pekonisuolaa ruokien maustamiseen, kun kaipaat suolan lisäksi lihaisaa ja savuista lisäaromia.

Ainekset 

( annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.