Pekonivoi

Pekonivoi

10 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Pekonilla maustettu voi sopii mahtavasti maustevoin tapaan käytettäväksi pihvin päällä, mutta sitä kannattaa kokeilla myös levitteenä. Tai mikä estää sinua keksimästä aivan uusia käyttötapoja tälle herkulle!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista pekonit uunissa oikein rapeiksi ja nosta ne talouspaperin päälle kuivumaan. Anna voin pehmetä huoneenlämmössä tai pehmennä se varovasti mikrossa muutaman sekunnin ajan. Rouhi pekoni hyvin hienoksi, lähes tahnamaiseksi ja sekoita se huolellisesti voin joukkoon. Vatkaa lopuksi joukkoon myös pekonin rasva pannulta. Säilytä pekonivoi jääkaapissa.

Käytä pekonivoita levitteenä tai maustevoina paistetun pihvin päällä.

Ainekset 

(10 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.