Penne alla Caprese

Penne alla Caprese

4 annosta   n. 20 min 

Mozzarellalla ja basilikalla höystetty pasta vie makumatkalle Italiaan arjenkin kiireessä. Nopeaa ja helppoa!

Valmistusohje

(n. 20 min)

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.

Ruskista lihasuikaleet nopeasti kuumalla pannulla öljyn ja yrttiseoksen kera, mausta suolalla. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja valkosipulilastut ja anna niiden pehmetä hiukan. Siirrä suikaleet ja sipulit pois pannulta ja lisää vesi kuumalle pannulle. Anna veden haihtua noin puoleen ja pyörittele samalla hyvät maut irti pannun pohjalta. Kaada vesi lihojen päälle.

Poista tomaattien sisus ja leikkaa malto-osa suikaleiksi. Sekoita lihat liemineen ja pasta kuumalla pannulla tai kattilassa ja anna nesteen imeytyä pastaan. Lisää lopuksi tomaattisuikaleet, mozzarellat ja basilika. Tarkista vielä suolan määrä ja nauti!

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä ohuina lastuina
  • 1 dl vettä
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 pkt pieniä mozzarellapalloja
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 400 g pennepastaa
  • 0.5 tl merisuolaa

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.