Penne alla Caprese

Penne alla Caprese

Mozzarellalla ja basilikalla höystetty pasta vie makumatkalle Italiaan arjenkin kiireessä. Nopeaa ja helppoa!

Penne alla Caprese

Arvostele resepti
10 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä ohuina lastuina
  • 1 dl vettä
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 pkt pieniä mozzarellapalloja
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 400 g pennepastaa
  • 0.5 tl merisuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.

Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla öljyn kera. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja valkosipulilastut ja anna niiden pehmetä hiukan. Siirrä suikaleet ja sipulit pois pannulta ja lisää vesi kuumalle pannulle. Anna veden haihtua noin puoleen ja pyörittele samalla hyvät maut irti pannun pohjalta. Kaada vesi lihojen päälle.

Poista tomaattien sisus ja leikkaa malto-osa suikaleiksi. Sekoita lihat liemineen ja pasta kuumalla pannulla tai kattilassa ja anna nesteen imeytyä pastaan. Lisää lopuksi tomaattisuikaleet, mozzarellat ja basilika. Tarkista vielä suolan määrä ja nauti!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.