Pepperonipizza

Pepperonipizza

2-4 annosta   n. 30 min 

Pepperonipizza, tuo ameriikkalaisista leffoista tuttu pizzaklassikko on kaikessa yksinkertaisuudessaan varmasti yksi herkullisimmista lajinsa edustajista. Tässä versiossa maukkaan pepperonin kanssa pizzan päälle sujahtaa myös hieman punaista pestoa sekä tuoretta mozzarellaa. Pohjan voi tehdä hyvin itse, mutta helpotusta elämään löytää myös kauppojen pakastealtaasta löytyvästä valmiista pizzataikinasta.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Yhdistä tomaattikastikkeen ainekset kulhossa ja surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.

Kauli sulatettu pizzapohja ohueksi ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Levitä ohut kerros tomaattikastiketta pohjalle ja kastikkeen päälle pesto. Revi mozzarella paloiksi ja levitä kastikkeen päälle. Levitä pepperoniviipaleet pizzan päälle ja paista 250-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes pizza on kauniisti paistunut.

Ainekset 

(2-4 annosta)

100 g HK Palermon Pepperoni 150 g

4 rkl punaista pestoa
1-2 palloa mozzarellaa
valmis pizzataikinapulla (pakaste, Fazer)

Tomaattikastike:

1 prk tomaattimurskaa
1 valkosipulinkynsi
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 rkl tomaattipyreetä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä