Perinteinen pyttipannu

Perinteinen pyttipannu

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Mitä tehdä, kun jääkaapissa on edelliseltä päivältä jääneitä keitettyjä perunoita. No tietysti klassista spydäriä, eli pyttipannua. Makkaraksi kelpaa vain ja ainoastaan HK Sininen Lenkki®, senhän kaikki tosin jo tietääkin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuori ja leikkaa makkarat puolikuun muotoisiksi paloiksi. Silppua sipuli ja leikkaa perunat suupaloiksi. Paista makkarat, perunat ja sipuli voissa valurautapannulla kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista lisäksi häränsilmäkananmunat ja tarjoa pyttipannu paistettujen munien ja suolakurkkujen kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

1 iso sipuli
500 g keitettyjä perunoita (esimerkiksi edelliseltä päivältä jääneitä)
4 kananmunaa
2 rkl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.