Pesto-mozzarella-lihapullat

Pesto-mozzarella-lihapullat

4 annosta   n. 30 min 

Perinteiset lihapullat tuunataan tässä reseptissä välimerelliseen tyyliin pestolla ja mozzarellalla. Pestolla maustetut lihapullat maistuvat vaikkapa perunasoseen kanssa, mutta myös cocktailpyöryköinä esimerkiksi illanistujaisissa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, anna turvota hetki. Lisää jauheliha, silputtu basilika, pestokastike, ripaus suolaa ja pippurisekoitusta. Lisää muutama kevätsipulinvarsi silppuna, sekä paloiteltua mozzarellajuustoa.

Pyörittele massasta tasakokoisia pyöryköitä ja paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia tai rasvassa kuumassa pannussa.Tarjoile perunamuusin kanssa tai sellaisenaan coctailpyörylköinä.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g HK Sika-nauta jauheliha 80/20
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl kermaa (tai vettä)
  • 1 ruukkua basilikaa
  • 2 rkl pestoa
  • 0.25 tl suolaa
  • 0.5 tl pippurisekoitusta
  • 3 kpl kevätsipulia silputtuna
  • 125 g mozzarellajuustoa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.