
Pienet pekonihodarit
Hodarin täytteeksi sopii perinteisten Aito Nakkien lisäksi myös pienet Prinssinakit. Sinappi-kurkkusalaatti kannattaa ehdottomasti valmistaa itse, sillä sen maku on vertaansa vailla ja valmistaminen käy käden käänteessä.
Valmistusohje
(n. 60 min)Paista ensin pekonit rapeiksi pannulla. Kuumenna sämpylät uunissa tai höyryssä ja nakit uunissa tai pannulla. Sipaise sämpylöille tuorejuustoa ja täytä ne nakeilla, puolitetuilla pekoneilla ja sinappi-kurkkusalaatilla.
Kuori kurkku ja halkaise se pitkittäin neljään osaan. Poista siemenosa ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita loput ainekset sinapinsiemeniä lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi ja sekoita kurkkukuutioiden kanssa Lisää vielä sinapinsiemenet ja anna maustua kylmässä vähintään tunti.
Vinkki: Jos haluat salaatista kiinteämmän, sekoita suola kurkkukuutioiden joukkoon ja valuta kurkkuja lävikössä noin tunti ennen valmistusta.
Ainekset
(10 annosta)- 1 pkt (170g) HK Amerikan Pekoni Original®
- 1 pussi (10kpl) Mini Hot dog sämpylöitä
- 100g Creme Bonjour Savuinen BBQ tuorejuustoa
Nopea sinappi-kurkkusalaatti
- 1 kurkku
- ½ dl öljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1 tl sinapinsiemeniä
