Pigs in blankets

Pigs in blankets

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Pekoniin kääritty nakki tunnetaan Englannissa nimellä pigs in blankets. Pekoninakit ovat mahtavaa purtavaa vaikkapa illanistujaisiin tai saunan päätteeksi herkuteltaviksi. Pintaan sipaistava makea vaahterasiirappi maustaa suolaisen herkun täydelliseksi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.

Pyörittele pekonit nakkien ympärille ja asettele nakit uuninpellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pekoni alkaa kypsymään ja saamaan väriä. Ota nakit pois uunista ja sivele pintaan vaahterasiirappi. Jatka paistamista, kunnes pekonin pinta karamellisoituu kauniisti.

Kuumenna paistinpannu ja paista perunat voissa kauniin kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

1 pkt Amerikan Pekoni® iso pakkaus
2 rkl vaahterasiirappia

HP -majoneesi:

1 dl majoneesia
½ dl HP -kastiketta
rouhittua mustapippuria

Paistetut perunat:

8 kpl esikeitettyjä perunoita paloiteltuna
1 rkl hienonnettua timjamia
3 rkl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.