Tapas-lautanen grillatulla makkaralla

Tapas-lautanen grillatulla makkaralla

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Helppo ja herkullinen tapaslautanen syntyy grillatusta makkarasta, avokado-sinappiaiolista ja marinoidusta fenkolista. 

Valmistusohje

(n. 45 min)

Valmista ensin avokado-sinappiaioli. Soseuta avokado ja lisää muut aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.

Seuraavaksi marinoi fenkoli. Sekoita öljyyn muut ainekset ja suikaloi fenkoli. Kaada liemi fenkolisuikaleiden päälle. Anna maustua puolesta tunnista tuntiin.

Grillaa makkarat paloina tai kokonaisina ja paloittele. Pistä makkarapaloihin tikut.

Kokoa annokset valmiiksi lautasille. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää ja haluamasi lisukkeita.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Huberin huilu 330 g

Avokado-sinappiaioli

  • 1 kypsä avokado 
  • 2 rkl (karkeaa)sinappia 
  • 2 rkl majoneesia 
  • 1–2 valkosipulinkynttä 
  • tilkka sitruunamehua 
  • suolaa, pippuria 


Marinoitu fenkoli

  • 1 pieni fenkoli 
  • 2 rkl oliiviöljyä 
  • 3 rkl sitruunamehua 
  • 1 rkl viinietikkaa 
  • 1/2 tl sokeria 
  • suolaa, pippuria 


Lisäksi

  • oliiveja 
  • grillattua paprikaa ja valkosipulia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.