Pippurinen possupasta

Pippurinen possupasta

4 annosta   n. 15 min 

Pasta valmistuu nopeasti ja tätä pastakastiketta on helppo maustaa oman maun mukaan.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa pastakastike.

Suikaloi sipuli ja paprika, viipaloi valkosipuli ja herkkusienet. Kuumenna pannu ja ruskista fileesuikaleita rypsiöljyssä, kunnes ne alkavat saada väriä. Lisää kasvikset ja jatka sekoitellen vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon lihaliemi ja paloiteltu juusto. Sekoittele kunnes juusto on sulanut ja lisää joukkoon valutettu pasta sekä persilja. Sekoittele vielä minuutin verran, jotta kastike ehtii imeytyä pastaan. Tarjoile heti.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt (400 g) HK Viljaporsaan lihahuikale, marinoitu
  • tilkka rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen paprika
  • 4 herkkusientä
  • 100 g Mustapekka-pippurijuustoa
  • 3 dl lihalientä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 300 g pastaa (esim. penneä)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.