Pippuripihvi possusta, kermaista pippurikastiketta ja paahdettuja perunoita

Pippuripihvi possusta, kermaista pippurikastiketta ja paahdettuja perunoita

2 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Tällä kertaa aina niin muodikas pippuripihvi tehdään possusta, ja, mikä parasta, helposti. Kun kastikekin tulee pihvipakkauksen mukana, jää ruoan vaikeimmaksi osuudeksi paahdettujen perunoiden valmistus, mikä sekään ei ole temppu eikä mikään.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Puolita tai lohko perunat pienemmiksi paloiksi. Sekoita kaikki mausteet huolellisesti perunoiden sekaan. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet kauniin paistopinnan.

Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen rypsiöljy ja voi. Kun voi alkaa vaahtoamaan, lisää pannulle pippuripihvit. Paista noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä ja kauniin värisiä. Ota pihvit pois pannulta vetäytymään ja lisää pannulle pihvipakkauksen mukana tullut pippurikastike. Kuumenna koko ajan sekoittaen.

Tarjoa pippuripihvit paahdettujen perunoiden ja pippurikastikkeen kera. Viimeistele rouhituilla pippureilla.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan pippuripihvi & pippurikermakastike 285 g

1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
1 rkl voita paistamiseen

Paahdetut perunat:

300 g pienehköjä perunoita, esim. siikli
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
2 rkl rypsiöljyä

Viimeistelyyn:

1 tl viherpippureita kevyesti murskattuna
½ tl mustapippuria rouhittuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä