
Possun ranch-pihvit ja pinaattirisotto
Mehevät ja mausteiset pihvit tarjoillaan pinaattisen risoton kera. Herkullinen sunnuntairuoka viimeistellään vielä parmesantomaateilla ja punaviinikastikkeella.
Valmistusohje
(n. 30 min)Kuutioi sipuli ja kuullota sitä öljytilkassa. Lisää riisi ja jatka hetki kuullottamista. Lisää kanalientä pienissä erissä ja anna risoton kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ja riisi tuntuu hampaissa napakalta. Lisää joukkoon parmesanraaste ja pinaatti, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lopuksi sekoita joukkoon nokare voita.
Valmista sitten parmesantomaatit. Halkaise tomaatit ja laita ne uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla ja ripottele päälle reilusti parmesanraastetta. Gratinoi tomaatit 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
Paista ranch-fileepihvit pannulla öljyssä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile pihvien seurana pinaattirisottoa, parmesantomaatteja sekä punaviinikastiketta
Ainekset
(3 annosta)- 415 g HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415g
- 1 rkl rypsiöljyä
- 0.5 tl mustapippuria
- 0.5 tl roseepippuria
- 0.5 tl viherpippuria
- 1 tl suolaa
Pinaattirisotto
- 1 kpl sipulia
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 dl risottoriisiä
- 5 dl kanalientä (liemikuutiosta)
- 200 g babypinaattia
- 50 g parmesanjuustoa raasteena
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 rkl voita
Parmesantomaatit
- 4 kpl tomaattia
- 1 tl suolaa
- 2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1 dl parmesanjuustoa raasteena
- 0.5 tl mustapippuria
- 0.5 tl suolaa
