Pippurista makkaraa ja gnoccheja

Pippurista makkaraa ja gnoccheja

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Gnocchit eli perunapastapallerot ovat varsin työläitä valmistaa itse, mutta tähänkin on nykyään helpotus valmiiden gnocchien muodossa. Gnocchit tomaattikastikkeessa tuovat kivaa vaihtelua grillimakkaran lisukkeeksi ja maistuvat jokaisena vuodenaikana.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Silppua sellerinvarsi ja viipaloi valkosipuli sekä chili. Kuutioi sipuli. Kummenna kattila tai kasari keskilämmöllä ja freesaa vihanneksia hetki oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree ja jatka freesaamista, kunnes tomaattipyree alkaa paahtumaan. Lisää joukkoon tomaattimurska, suola ja rouhittu mustapippuri. Anna hautua puolisen tuntia välillä sekoitellen.

Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää tomaattikastikkeeseen.

Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Voit myös paistaa makkarat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä.

Tarjoa makkarat tomaattisten gnocchien kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Kabanossi® Hoikka grillipippuri 250 g

 

Gnocchit:

1 pkt valmiita gnoccheja esim. De Cecco
1 sellerin varsi
5 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
1 pnt basilikaa
3 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
1 sipuli
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä