
Popsi hodareita!
Hodarin lisukkeisiin kannattaa panostaa. Itse tehdyt pekonikaali ja savuketsuppi tekevät tästä hodarista superherkun!
Valmistusohje
Grillaa nakit kauniin ruskeiksi ja käytä myös sämpylät nopeasti grillissä. Täytä jokainen sämpylä kahdella nakilla, pekonikaalilla ja viimeistele savuketsupilla.
Pekonikaali: Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi tai raasta raastimella. Kuullota suikaleita kattilassa öljyn kera, kunnes kaali alkaa hieman pehmetä. Lisää ruokakerma ja mausta mustapippurilla. Anna hautua hiljalleen kannen alla, kunnes kaali on täysin pehmeää. Lisää ruohosipulit tarvittaessa suolaa.
Savuketsuppi: Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna hetki jäähtyä. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat. Laita tomaattilohkot ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Laita seos kattilaan ja lisää savupaprikajauhe, etikka ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos on sakeaa. Lisää suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.
Ainekset
(5 annosta)1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g
- 5 kpl Hot dog sämpylöitä
- 2 dl pekonikaalia
- 5 rkl savuketsuppia
Pekonikaali
- 200g valkokaalia
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 dl Flora maustettu kerma Pekoni & Sipuli
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
Savuketsuppi
- 5 kypsää tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pieni punasipuli
- 1tl savupaprikajauhetta
- ½ dl punaviinietikkaa
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl suolaa
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
