Popsi hodareita!

Popsi hodareita!

5 annosta  

Hodarin lisukkeisiin kannattaa panostaa. Itse tehdyt pekonikaali ja savuketsuppi tekevät tästä hodarista superherkun!

Valmistusohje

Grillaa nakit kauniin ruskeiksi ja käytä myös sämpylät nopeasti grillissä. Täytä jokainen sämpylä kahdella nakilla, pekonikaalilla ja viimeistele savuketsupilla.

Pekonikaali: Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi tai raasta raastimella. Kuullota suikaleita kattilassa öljyn kera, kunnes kaali alkaa hieman pehmetä. Lisää ruokakerma ja mausta mustapippurilla. Anna hautua hiljalleen kannen alla, kunnes kaali on täysin pehmeää. Lisää ruohosipulit tarvittaessa suolaa.

Savuketsuppi: Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna hetki jäähtyä. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat. Laita tomaattilohkot ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Laita seos kattilaan ja lisää savupaprikajauhe, etikka ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos on sakeaa. Lisää suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.

Ainekset 

(5 annosta)

1 pkt Popsi® Grillinakki 300 g

  • 5 kpl Hot dog sämpylöitä
  • 2 dl pekonikaalia
  • 5 rkl savuketsuppia

Pekonikaali

  • 200g valkokaalia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl Flora maustettu kerma Pekoni & Sipuli
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia

Savuketsuppi

  • 5 kypsää tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni punasipuli
  • 1tl savupaprikajauhetta
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.