Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

8-10 annosta   n. 40 min  Gluteeniton

Fileepihvit ja peruna-fenkolilisäke valmistuvat kätevästi grillissä. Helppoa ja takuulla herkullista!

Valmistusohje

(n. 40 min)

Ota fileepihvit huoneenlämpöön ja valmista ensin peruna-fenkolinyytit. Laita perunapalat, fenkolisuikaleet, sipulit ja pekonit kaksinkertaisen folion päälle ja pyörittele öljy ja mausteet joukkoon. Lisää juustonokareet päällimmäiseksi ja sulje nyytti. Kypsennä nyyttiä grillissä keskilämmöllä noin 20 minuuttia. Siirrä nyytti grillin yläritilälle tai muuhun lämpimään paikkaan odottelemaan.

Grillaa tai pariloi fileepihvit noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta ja tarjoile peruna-fenkolinyyttien kanssa. Lisukkeena maistuu esimerkiksi HK Aurinkosalaatti.

Ainekset 

(8-10 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi ruohosipuli-pippuri 640 g

  • 1 pkt ( 170 g) HK Amerikan Pekoni® Original suikaloituna
  • n. 20 kpl uusia perunoita paloiteltuna 
  • ½ fenkoli ohuina suikaleina 
  • 3 kevätsipulia renkaiksi leikattuna 
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 
  •  n.150 g Koskenlaskija juustoa paloiteltuna 
  • oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.