
Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit
Fileepihvit ja peruna-fenkolilisäke valmistuvat kätevästi grillissä. Helppoa ja takuulla herkullista!
Valmistusohje
(n. 40 min)Ota fileepihvit huoneenlämpöön ja valmista ensin peruna-fenkolinyytit. Laita perunapalat, fenkolisuikaleet, sipulit ja pekonit kaksinkertaisen folion päälle ja pyörittele öljy ja mausteet joukkoon. Lisää juustonokareet päällimmäiseksi ja sulje nyytti. Kypsennä nyyttiä grillissä keskilämmöllä noin 20 minuuttia. Siirrä nyytti grillin yläritilälle tai muuhun lämpimään paikkaan odottelemaan.
Grillaa tai pariloi fileepihvit noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta ja tarjoile peruna-fenkolinyyttien kanssa. Lisukkeena maistuu esimerkiksi HK Aurinkosalaatti.
Ainekset
(8-10 annosta)- 1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi marinoitu
- 20 kpl uutta perunaa
- 0.5 kpl fenkolia ohuina suikaleina
- 3 kpl kevätsipulia renkaina
- 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original suikaloituna
- 150 g Koskenlaskija-juustoa paloiteltuna
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
