Porsaan fileepihvit ja perunasipsit

Porsaan fileepihvit ja perunasipsit

3 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Fileepihvit ovat maukkaita ja helppoja valmistaa. Lisukkeeksi on joskus mukava tehdä jotain hyvää hieman pidemmän kaavan kautta. Tutustu Rypsiporsas® -lihaan, -tuotteisiin ja -resepteihin täällä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.

Perunasipsit

Leikkaa perunat veitsellä tai juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi ja pane ne kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Asettele viipaleet uunipellille vierekkäin ja paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin ruskeita.

Choronkastike

Kuumenna tomaattipyre kattilassa tilkassa öljyä. Lisää joukkoon bearnaisekastike ja jatka kuumentamista hetki.

Pihvien paistaminen ja tarjoilu

Paista pihvit kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile pihvit perunasipsien ja Choronkastikkeen kera.

Ainekset 

(3 annosta)

Choronkastike

Perunasipsit

  • 5 kpl perunaa kuorineen
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl chilijauhetta
  • 0.5 tl valkosipulijauhetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.