Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa

Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa

6 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Porsaan kyljykset haudutetaan meheviksi kermaisessa kanttarellikastikkeessa ja tarjoillaan timjamilla maustettujen porkkanoiden kanssa

Valmistusohje

(n. 30 min)

Halkaise purjo, huuhtele se hyvin ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Paista kyljyksiin kauniin ruskea pinta öljyssä ja siirrä ne pois pannulta. Kuumenna pannu uudelleen ja kuullota purjosuikaleita hetki, lisää tuorejuusto, ruokakerma ja mustapippuri. Nosta kyljykset kastikkeen joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

Kuori porkkanat ja leikkaa ne lanteiksi. Keitä niitä muutama minuutti pienessä määrässä vettä, kunnes ne ovat kypsiä mutta vielä napakoita. Siirrä porkkanat toiseen astiaan. Revi timjamin lehdet varsista, lisää lehdet sekä nokare voita porkkanoiden joukkoon ja mausta suolalla.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja timjamiporkkanoiden kera.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan kyljys

  • rypsiöljyä 
  • pala purjoa 
  • 2 pientä purkkia kantarelleilla maustettua tuorejuustoa (esim. Creme Bonjour) 
  • 4 dl kevyttä ruokakermaa 
  • mustapippuria myllystä 

Timjamiporkkanat

  • 6-7 porkkanaa 
  • tuoretta timjamia 
  • suolaa 
  • pieni nokare voita
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.