Porsaan kyljyksiä ja yrttiriisiä

Porsaan kyljyksiä ja yrttiriisiä

4-5 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Mehevät porsaan kyljykset tarjoillaan herkullisen kermaisen ryynisinappikastikkeen ja yrttiriisin kera. 

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista kyljyksiä paistinpannulla noin 2 minuuttia molemmin puolin ja hauduta uunissa 150 asteessa noin 20–30 minuuttia. Kyljysten hautuessa uunissa, keitä riisi kypsäksi, valuta ja lisää joukkoon lopuksi reilusti pilkottuja yrttejä. Laita ruokakerma, 1 dl vettä, kanaliemikuutio ja ryynisinappi kattilaan. Kiehauta ja suurusta Maizenalla. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa kyljykset vihreän salaatin, yrttiriisin ja kermaisen ryynisinappikastikkeen kera.

Ainekset 

(4-5 annosta)
  • 5 dl raakaa riisiä 
  • 2-3 ruukkua erilaisia yrttejä (esim. persilja, oregano, rakuuna) 
  • 1 prk ruokakermaa 
  • 1 kanaliemikuutio 
  • 2 rkl ryynisinappia 
  • 1 rkl Maizenaa 
  • suolaa ja mustapippuria 
  • reilusti raikasta salaattia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.