Porsaan noisettipannu

Porsaan noisettipannu

Porsaan sisäfilee leikataan noiseteiksi ja tarjoillaan herkullisessa bearnaisekastikkeessa. Mikä parasta, tämä herkkuruoka valmistuu helposti ja nopeasti!

Porsaan noisettipannu

Arvostele resepti
13 arvostelua
3-4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa sisäfilee noin 3 cm kokoisiksi noiseteiksi ja mausta suolalla. Kuumenna voi pannulla ja lisää noisetit pannulle. Paista noin 4 minuuttia molemmin puolin.

Kaada Bearnaisekastike pannulle. Kuumenna ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.