Porsaan paisti maissiletuilla ja uunitomaateilla

Porsaan paisti maissiletuilla ja uunitomaateilla

Tämä possunpaisti valmistuu kuin itsestään, samalla kun valmistat makeasta säilykemaissista helposti maistuvan lisukkeen. Kirsikkatomaatteihin saat paahtamalla ihanan intensiivisen maun. Helppoa ja herkullista!

Porsaan paisti maissiletuilla ja uunitomaateilla

Arvostele resepti
3 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Maissiletut

  • 400 g maissia (säilyke)
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 kpl kananmunaa
  • 1 tl hienoa merisuolaa

Kirsikkatomaatit uunissa

  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl tummaa sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl tummaa balsamicoa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Poista paistin pakkauksesta etiketti ja aseta paisti pakkauksessaan uunin alatasolle pellille tai ritilälle. Kypsennä paistia 1 tunti 50 minuuttia jokaista lihakiloa kohti. 

Valmista maissilettujen taikina. Valuta maissi ja hienonna taikinaksi muiden aineksien kanssa. Anna tekeytyä huoneenlämmössä puoli tuntia.

Anna paistin vetäytyä pakkauksessaan ja valmista seuraavaksi uunitomaatit. Puolita kirsikkatomaatit. ja laita uuniastiaan. Ripottele päälle sokeri, suola sekä balsamietikka ja sekoita. Paahda tomaatteja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Paista maissiletut uunitomaattien valmistuessa. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla ja nosta kauhalla taikinaa pannulle. Kun letun reunat ovat ruskistuneet ja pinta alkaa kuivua, käännä lettu. Paista, kunnes letun pinta on molemmin puolin tumman ruskea. Älä polta.

Tarjoile lämpiminä Boston Cut -siivujen ja uunissa paahdettujen tomaattien kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.