Porsaan pekoniset fileenoisetit

Porsaan pekoniset fileenoisetit

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Porsaan filettä ja pekonia yhdistelemällä saa aikaan näppärästi valmistettavan ja lihaisan herkkuaterian. Lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi paistetut perunat ja erilaiset kastikkeet.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Poista fileestä kalvot ja leikkaa filee noin 3 sentin paksuisiksi pihveiksi. Kääräise pihvin ympärille pekoniviipale ja kiinnitä se saumakohdasta hammastikulla. Paista pihveihin kauniin ruskea pinta kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna pihvien levähtää foliossa 5 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti paistutettujen perunoiden ja HK punaviinikastikkeen kera.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.