
Porsaan pekoniset fileenoisetit
Porsaan filettä ja pekonia yhdistelemällä saa aikaan näppärästi valmistettavan ja lihaisan herkkuaterian. Lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi paistetut perunat ja erilaiset kastikkeet.
Valmistusohje
(n. 30 min)Poista fileestä kalvot ja leikkaa filee noin 3 sentin paksuisiksi pihveiksi. Kääräise pihvin ympärille pekoniviipale ja kiinnitä se saumakohdasta hammastikulla. Paista pihveihin kauniin ruskea pinta kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna pihvien levähtää foliossa 5 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti paistutettujen perunoiden ja punaviinikastikkeen kera.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g
- 1 pkt (170g) HK Amerikan Pekoni®
- suolaa
- mustapippuria myllystä
