Possu bulgogia ja seesamidressingiä

Possu bulgogia ja seesamidressingiä

4 annosta   n. 25 min  Laktoositon Gluteeniton

Rapsakaksi paistettu sopivan tulinen bulgogi fileesuikale tuo kivan mausteista vaihtelua salaattiin. Tämä herkku valmistuu käden käänteessä turhia stressaamatta.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Sekoita dressingin kaikki ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

Revi salaatinlehdet irti kerästä. Puolita kirsikkatomaatit. Kokoa salaatti sydänsalaatin lehdistä ja kirsikkatomaateista. Valuta dressingiä salaatin päälle.

Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla rapeiksi. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan bulgogi-kastike.

Ripottele bulgogisuikaleet salaatin päälle ja tarjoa heti.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g

5 rkl valmista bulgogi-kastiketta
4 kerää sydänsalaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 lime lohkoina

Seesamidressing:

1 dl majoneesia
1,5 rkl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl sokeria
¼ limen mehu

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä