Possu bulgogia ja seesamidressingiä

Possu bulgogia ja seesamidressingiä

4 annosta   n. 25 min  Laktoositon Gluteeniton

Rapsakaksi paistettu sopivan tulinen bulgogi fileesuikale tuo kivan mausteista vaihtelua salaattiin. Tämä herkku valmistuu käden käänteessä turhia stressaamatta.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Sekoita dressingin kaikki ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

Revi salaatinlehdet irti kerästä. Puolita kirsikkatomaatit. Kokoa salaatti sydänsalaatin lehdistä ja kirsikkatomaateista. Valuta dressingiä salaatin päälle.

Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla. Lisää maustepussi 1 sisältö sekä tilkka vettä, jotta mausteet sekoittuvat lihaan paremmin. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan maustepussi 2 (seesaminsiemenet).

Ripottele bulgogisuikaleet salaatin päälle ja tarjoa heti.

Ainekset 

(4 annosta)

4 kerää sydänsalaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 lime lohkoina

Seesamidressing:

1 dl majoneesia
1,5 rkl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl sokeria
¼ limen mehu

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä