Possu-nuudeliwokki

Possu-nuudeliwokki

3 annosta   n. 20 min  Laktoositon Maidoton

Viljaporsaan lihasuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään. Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kiehauta vesi kattilassa ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi. Kuumenna öljy wokissa. Paista  lihasuikaleet. Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika- ja purjosuikaleet. Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.

Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna. Mausta ruoka soijakastikkeella. Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa. Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

  • vettä 
  • 200 g kokojyvänuudeleita 
  • 2-3 rkl öljyä   
  • 1 tl inkivääritahnaa tai hienonnettua tuoretta inkivääriä 
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna 
  • 150 g sokeriherneenpalkoja (tuore tai pakaste) 
  • 1 pieni punainen paprika suikaleina 
  • 1 pieni oranssi paprika suikaleina 
  • 1 pieni purjo suikaleina 
  • 2-3 rkl soijakastiketta 
  • (korianteria tai persiljaa)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.