Possu-nuudeliwokki

Possu-nuudeliwokki

3 annosta   n. 20 min  Laktoositon Maidoton

Viljaporsaan lihasuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään. Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kiehauta vesi kattilassa ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi. Kuumenna öljy wokissa. Paista  lihasuikaleet. Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika- ja purjosuikaleet. Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.

Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna. Mausta ruoka soijakastikkeella. Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa. Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 l vettä
  • 200 g kokojyvänuudeleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 150 g sokeriherneen palkoja tuore tai pakaste
  • 1 kpl punaista paprikaa suikaleina
  • 1 kpl oranssia paprikaa suikaleina
  • 1 kpl purjoa suikaleina
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl korianteria (tai persiljaa)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.