Possu-riisinuudelikeitto

Possu-riisinuudelikeitto

3 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Nuudeliruoat valmistuvat nopeasti vaikkapa kiireisen päivän päätteeksi. Mureat HK Viljaporsaan lihasuikaleet tekevät keitosta ruokaisan.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Mittaa kattilaan vesi, liemikuutiot ja tähtianis. Kiehauta. Laita riisinuudelit likoamaan kylmään tai haaleaan veteen ja paista sillä aikaa suikaleet kuumassa pannussa öljyssä ja mausta garam masalalla sekä suolalla. Kuori sipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi. Siivilöi liotetut riisinuudelit ja kasta hetkeksi kiehuvaan lihaliemeen. Jaa riisinuudelit pastakauhaa apuna käyttäen syviin keittokulhoihin ja laita pinnalle lihasuikaleita, sipulia ja tuoretta minttua ja kaada kuuma liemi päälle. Tarjoa heti!

Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 tl garam masalaa
  • 0.5 dl suolaa
  • 1 l vettä
  • 1.5 kpl lihaliemikuutiota
  • 1 kpl tähtianista
  • 200 g riisinuudeleita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia renkaina
  • 10 lehteä tuoretta minttua

Lisäksi

  • 2 tl vahvaa chilikastiketta

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.