
Possu-riisinuudelikeitto
Nuudeliruoat valmistuvat nopeasti vaikkapa kiireisen päivän päätteeksi. Mureat HK Viljaporsaan lihasuikaleet tekevät keitosta ruokaisan.
Valmistusohje
(n. 20 min)Mittaa kattilaan vesi, liemikuutiot ja tähtianis. Kiehauta. Laita riisinuudelit likoamaan kylmään tai haaleaan veteen ja paista sillä aikaa suikaleet kuumassa pannussa öljyssä ja mausta garam masalalla sekä suolalla. Kuori sipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi. Siivilöi liotetut riisinuudelit ja kasta hetkeksi kiehuvaan lihaliemeen. Jaa riisinuudelit pastakauhaa apuna käyttäen syviin keittokulhoihin ja laita pinnalle lihasuikaleita, sipulia ja tuoretta minttua ja kaada kuuma liemi päälle. Tarjoa heti!
Ainekset
(3 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g
- 1 tl garam masala -mausteseosta
- 1/2 tl suolaa
- 1 l vettä
- 1 1/2 lihaliemikuutiota
- 1 tähtianis
- 200 g riisinuudeleita
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli renkaina
- tuoretta minttua
Lisäksi
- vahvaa chilikastiketta
