Possu-sinihomejuustopasta

Possu-sinihomejuustopasta

3-4 annosta   n. 15 min 

Kana-sinihomejuustopasta on legendaarinen arjen pelastaja, mutta myös nopeasti kypsyvät possun fileesuikaleet sopivat hommaan paremmin kuin hyvin. Tähän mitä mainioimman pastan valmistukseen menee tasan sen verran aikaa kuin pastan keittäminen kestää, joten pöytä kannattaa kattaa jo ennen valmistuksen aloittamista.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Silppua valkosipulinkynnet. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista possusuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle silputut valkosipulit. Freesaa hetki, kunnes valkosipuli alkaa pehmetä. Lisää pannulle kuohukerma ja Aura-juusto. Kiehauta ja anna pulputtaa hetki miedolla lämmöllä. Sekoita keitetty ja valutettu pasta sekä rucola possukastikkeen joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa sinihomejuusto-possupasta parmesaanin kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan yrtti-valkosipuli Ripeät kinkkusuikale 300 g

½ pkt Valio AURA® -juustoa
2 dl kuohukermaa
2 valkosipulinkynttä
200 g pastaa
kourallinen rucolaa

Lisäksi:

parmesaania

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä