Possu-yakitorit ja togarashi-seesamidressing

Possu-yakitorit ja togarashi-seesamidressing

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Näiden pihvien maustamisessa ei voi mennä harhaan. HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi -pakkauksen mukana tuleva rub -mauste hierotaan pihvien pintaan. Sitten grillataan ja lopuksi vielä viimeistellään mukana tulevalla glaseerauskastikkeella. Helppoa ja nopeaa. Leikkaamalla pihvit ennen paistamista neljään osaan ja tökkimällä ne vartaisiin, saat maailman helpoimpia possu yakitoreja. Näppärää.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki dressingin ainekset huolellisesti keskenään ja anna tekeytyä puolisen tuntia.

Leikkaa fileepihvit 4-6 osaan ja sekoita joukkoon pakkauksen mukana tullut rub -mausteseos. Töki fileepalat ja vartaisiin ja grillaa melko kovalla lämmöllä muutama minuutti, kunnes liha on kypsää ja pinta saanut hyvän grillipinnan. Grillaamisen loppuvaiheessa sivele vartaat mukana tulleella glaseerauskastikkeella.

Tarjoa possu yakitorit heti tagarashi-seesamidressingin kera ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Japanese Rub & Yakiniku Glaze 355 g

2 kevätsipulin vartta hienonnettuna

Togarashi-seesamidressing:

1 dl japanilaista majoneesia (Kewpie)
2 rkl vähäsuolaista soijaa
1 tl tagarashia eli japanilaista chilimaustetta
1 tl seesamiöljyä
2 tl mustia seesaminsiemeniä
2 tl miriniä

Lisäksi:

puisia varrastikkuja liotettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.