
Possu-yakitorit ja togarashi-seesamidressing
Aasialaiset grillatut possuvartaat on best! Murea ja mehevä possun sisäfilee sopii mainiosti näihin vartaisiin ja valmiilla yakitori-kastikkeella helpotat kauniin kesäpäivän grillausta.
Valmistusohje
(n. 30 min)Sekoita kaikki dressingin ainekset huolellisesti keskenään ja anna tekeytyä puolisen tuntia.
Leikkaa sisäfilee noin 2 x 2 cm paloiksi ja sekoita joukkoon yakitorikastike ja hienonnettu kevätsipuli. Töki fileepalat vartaisiin ja grillaa melko kovalla lämmöllä muutama minuutti, kunnes liha on kypsää ja pinta saanut hyvän grillipinnan. Voit sivellä grillauksen loppuvaiheessa vielä lisää yakitori-kastiketta vartaille.
Tarjoa possu-yakitorit heti togarashi-seesami-dressingin kera ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g
1 dl valmista yakitori-kastiketta
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
Togarashi-seesami-dressing:
1 dl japanilaista majoneesia (Kewpie)
2 rkl vähäsuolaista soijaa
1 tl togarashia eli japanilaista chilimaustetta
1 tl seesamiöljyä
2 tl mustia seesaminsiemeniä
2 tl miriniä
Lisäksi:
puisia varrastikkuja liotettuna
