Possu-yakitorit ja togarashi-seesamidressing

Possu-yakitorit ja togarashi-seesamidressing

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Näiden pihvien maustamisessa ei voi mennä harhaan. HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi -pakkauksen mukana tuleva rub-mauste hierotaan pihvien pintaan. Sitten grillataan ja lopuksi vielä viimeistellään mukana tulevalla glaseerauskastikkeella. Helppoa ja nopeaa! Leikkaamalla pihvit ennen paistamista neljään osaan ja tökkimällä ne vartaisiin, saat maailman helpoimpia possu-yakitoreja. Näppärää.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki dressingin ainekset huolellisesti keskenään ja anna tekeytyä puolisen tuntia.

Leikkaa fileepihvit 4-6 osaan ja sekoita joukkoon pakkauksen mukana tullut rub-mausteseos. Töki fileepalat vartaisiin ja grillaa melko kovalla lämmöllä muutama minuutti, kunnes liha on kypsää ja pinta saanut hyvän grillipinnan. Grillaamisen loppuvaiheessa sivele vartaat mukana tulleella glaseerauskastikkeella.

Tarjoa possu-yakitorit heti togarashi-seesami-dressingin kera ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Japanese Rub & Yakiniku Glaze 355 g

2 kevätsipulin vartta hienonnettuna

Togarashi-seesami-dressing:

1 dl japanilaista majoneesia (Kewpie)
2 rkl vähäsuolaista soijaa
1 tl togarashia eli japanilaista chilimaustetta
1 tl seesamiöljyä
2 tl mustia seesaminsiemeniä
2 tl miriniä

Lisäksi:

puisia varrastikkuja liotettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä