Possua aasialaisittain ja paahdettua paksoita

Possua aasialaisittain ja paahdettua paksoita

4-5 annosta   n. 5 h   Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Keittiömestari Tomi Björckin herkullinen resepti antaa mainion tilaisuuden yhdistellä kansainvälisiä makuja ja erinomaisia suomalaisia raaka-aineita. Aasialaisittain marinoitu porsaan kassler tarjoillaan inkiväärillä ja chilillä maustetun, paahdetun paksoin kera.

Valmistusohje

(n. 5 h )

Leikkaa liha keskeltä pitkittäin kahteen osaan. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Laita liha ja marinadi pakastepussiin, anna maustua jääkaapissa neljästä tunnista kahteen päivään.

Paista lihaa 200-asteisessa uunissa ritilällä noin 45 minuutin ajan. Keitä marinadi kokoon (noin 10 minuuttia) miedolla lämmöllä.

Halkaise paksoit puoliksi. Lämmitä öljy ja paahda paksoit käännellen niitä minuutin ajan, lisää kaikki mausteet ja lopuksi vesi sekä chili. Sekoittele hetki ja tarjoile possun kanssa. Voit korvata paksoin myös kiinankaalilla.

Leikkaa lihasta ohuita siivuja ja glaseeraa marinadista kokoon keitetyllä kastikkeella. Lisää lihan päälle tuoretta korianteria, chiliä sekä paahdettua sipulia.

Ainekset 

(4-5 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Kassler n. 900 g

 

  • 2 dl hoisin-kastiketta 
  • 1 ½ dl hunajaa 
  • 5 rkl soijaa 
  • 2 rkl omenamehua 
  • 1 tl mustapippuria 
  • ½ tl kanelia 
  • Lisäksi korianteria, punaista chiliä ja paahdettua sipulia

Paahdettua paksoita

  • 4 kpl paksoi eli pinaattikiinankaali 
  • 1 pala inkivääriä 
  • 2 rkl öljyä 
  • 2 rkl soijaa 
  • 1 rkl sokeria 
  • 4 rkl vettä 
  • 1 kpl punaista chiliä 
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.