Possua hoisin-kastikkeessa

Possua hoisin-kastikkeessa

3 annosta   n. 45 min  Laktoositon Maidoton

Herkullinen porsas saa lisämakua aasialaistyylisestä kastikkeesta ja cashewpähkinöistä

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuumenna öljy pannulla tai wokissa. Paista lihasuikaleet kauttaaltaan kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vesi ja anna lihan hautua hiljalleen 20-30 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Kun vesi on haihtunut, lisää pannulle herkkusienet, kesäsipuli, valkosipuli, inkivääri ja paprika. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää pannulle tarvittaessa hieman rypsiöljyä. Lisää hoisin-kastike ja kuumenna. Tarkista lihasuikaleiden kypsyys. Ripottele pinnalle rouhittuja cashewpähkinöitä. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale marinoitu 400 g

  • 3 rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 dl vettä
  • 200 g herkkusieniä lohkoina
  • 1 nippu kesäsipulia varsineen tai 2-3 sipulia ohuina lohkoina
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ½-1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • 1 punainen paprika suikaleina
  • (rypsiöljyä)
  • n. 150 g hoisin-kastiketta
  • 1 dl cashew-pähkinöitä rouhittuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.