Possukaali

Possukaali

4 annosta   n. 2 h   Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Possukaali on maukas talviruoka, joka on helppo valmistaa. Kotoisa ateria maistuu varmasti koko perheelle.

Valmistusohje

(n. 2 h )

Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta. Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera. Sekoita ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy. Hauduta 175 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 150 astetta) noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä. Possukaalin seurana maistuvat etikkakurkut ja punajuuret.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 700 g valkokaalia
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl porkkanaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 0.5 dl tummaa siirappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.