Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti

Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Oletko kokeillut käyttää paksoita eli pinaattikiinankaalia salaattina? Kannattaa kokeilla, sillä tämä supersimppeli ja raikkaan kesäinen salaatti on omiaan japanilaishenkisen HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvin kaveriksi. HK on mukana Suomen Bocuse d’Or Academyn matkalla kaudella 2020-2021. Tämän kunniaksi Suomen Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukonen teki muutamia Rypsiporsas® -aiheisia reseptejä kotikeittiöissä laitettaviksi. Mikko kun laittaa niin hyvältä maittaa, takuulla.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Nosta liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen grillaamista. Mausta pihvit rub-mausteseoksella ja grillaa lihaa noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat mehukkaan kypsiä. Glaseeraa lihat grillauksen loppuvaiheessa pakkauksen mukana tulleella glaseerauskastikkeella. Anna vetäytyä huoneenlämmössä viitisen minuuttia.

Valmista salaatti. Leikkaa paksoit neljään osaan. Puolita tomaatit ja viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi. Hienonna rakuuna. Lisää leikattujen vihanneksien joukkoon herneet.

Valmista jogurttikastike. Raasta sitruunankuori, lisää se jogurtin joukkoon ja purista mukaan ruokalusikallinen sitruunamehua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Japanese Rub & Yakiniku Glaze 355 g

2 paksoita
200 g mungpavun ituja
250 g tuoreita herneitä
2 avomaankurkkua
1 pnt kevätsipulia
100 g kirsikkatomaatteja
1 pnt rakuunaa
100 g kreikkalaista jogurttia
1 sitruuna
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä