Possun sisäfileetä currykastikkeessa

Possun sisäfileetä currykastikkeessa

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Mehevä possun sisäfilee sopii mitä parhaiten tähän ällistyttävän nopeaan currypossuun. Mikäli siis Kalkutan matka jää tänäkin vuonna toteuttamatta, on tässä reseptissä edes hieman lohtua mielipahaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa possun sisäfilee noin 2 cm paksuisiksi noiseteiksi. Paista noisetit rypsiöljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Mausta suolalla. Lisää pannulle kookoskerma ja currytahna. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes possu on mehevän kypsää. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja korianterilla. Tarjoa lisäkkeeksi vaikkapa riisiä ja vihanneksia.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g

1 prk Via Yellow Curry Paste
1 prk / 4 dl kookoskermaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta korianteria
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä