
Possun sisäfileetä currykastikkeessa
Mehevä possun sisäfilee sopii mitä parhaiten tähän ällistyttävän nopeaan curry-possuun. Mikäli siis Kalkutan matka jää tänäkin vuonna toteuttamatta, on tässä reseptissä edes hieman lohtua mielipahaan.
Valmistusohje
(n. 30 min)Leikkaa possun sisäfilee noin 2 cm paksuisiksi noiseteiksi. Paista noisetit rypsiöljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Mausta suolalla. Lisää pannulle kookoskerma ja currytahna. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes possu on mehevän kypsää. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja korianterilla. Tarjoa lisäkkeeksi vaikkapa riisiä ja vihanneksia.
Ainekset
(3-4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan ulkofilee maustamaton
1 prk Via Yellow Curry Paste
1 prk / 4 dl kookoskermaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta korianteria
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
