Possupastrami sandwich

Possupastrami sandwich

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Leipä miehen tiellä pitää, ja naisen myös. Pikkelöity punakaali antaa kivan rapeuden ja kirpakkuuden tähän reilusti possupastramilla täytettyyn leipään. Kunnon voikkuleivillä höystettynä viikonloppuillat ovat vieläkin rattoisampia… arki-illoista puhumattakaan!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Mittaa pikkeliliemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Kun sokeri on liuennut liemeen, ota kattila pois liedeltä. Jäähdytä liemi. Kaada jäähtynyt liemi ohueksi suikaloidun punakaalin päälle (niin että kaalit peittyvät). Anna maustua seuraavaan päivään tai vähintään neljä tuntia.

Sekoita majoneesin ainekset ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Paahda leivät raitaparilalla tai kuivalla paistinpannulla. Voitele leivät makealla sinappimajoneesilla ja kokoa päälle loput täytteet.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari Gourmet Pastrami 160 g

4 – 6 viipaletta hapanjuurileipää
suolakurkkua
cheddaria

Pikkelöity punakaali:

200 g punakaalia ohueksi suikaloituna
pikkelilientä

Pikkeliliemi:

½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 rkl sinapinsiemeniä

Makea sinappimajoneesi:

1 dl majoneesia
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä