Possupihvit cacciatore

Possupihvit cacciatore

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Possupihvit cacciatore eli possupihvit metsästäjän tapaan on herkullinen tomaattinen possuruoka, joka saa reilusti makua rosmariinista, valkosipulista ja oliiveista. Lisukkeeksi sopivat hyvin niin pasta, paahdetut perunat kuin kasviksetkin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Hienonna salotit ja valkosipulinkynnet. Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja laita pihvit sivuun odottamaan.

Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja freesaa niitä kevyesti. Lisää pannulle oliivit ja rosmariininoksat. Jatka freesaamista hetki. Lisää mukaan viini ja kiehauta. Lisää pannulle luumutomaatit, suola ja rouhittu mustapippuri. Riko luumutomaattien rakennetta puulastalla. Anna kastikkeen kuplotella hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää mukaan pinaatti ja ruskistetut fileepihvit. Tarjoa possupihvit cacciatore esimerkiksi paahdettujen perunoiden tai valkosipulipastan kera.

Ainekset 

(4-6 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan Välimeren yrtit fileepihvi 320 g

kourallinen kalamata-oliiveja
1 prk purkkiluumutomaatteja
kourallinen pinaattia
3 valkosipulinkynttä
1-2 salottisipulia
3 rosmariininoksaa
1 dl valkoviiniä
rouhittua mustapippuria
suolaa

Lisäksi:

rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä