Possupita ja jogurttikastike

Possupita ja jogurttikastike

Possupita herkullisella jogurttikastikkeella valmistuu käden käänteessä ja on mukava nautittava nälän yllättäessä.

Possupita ja jogurttikastike

Arvostele resepti
4 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt (250 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 3 tl tacomaustetta
  • 4 pitaleipää
  • 4 lehteä amerikansalaattia
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • 1/2 kurkku kuutioituna
  • 2 jalapenoa viipaloituna

Jogurttikastike

  • 200 g ruokajogurttia
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan. Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä ne pois pannulta. Kuullota sipuli pannulla öljytilkassa ja lisää tacomauste ja 1 dl vettä. Anna hautua sekoitellen kunnes neste on haihtunut. Lisää suikaleet takaisin pannulle ja siirrä pannu liedeltä. Täytä avattu pitaleipä suikaloidulla salaatilla, tomaatti- ja kurkkukuutioilla sekä fileesuikaleilla. Viimeistele jogurttikastikkeella ja jalapenoilla.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.