Possupita ja jogurttikastike

Possupita ja jogurttikastike

4 annosta   n. 20 min 

Possupita herkullisella jogurttikastikkeella valmistuu käden käänteessä ja on mukava nautittava nälän yllättäessä.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan. Ruskista suikaleet nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä ne pois pannulta. Kuullota sipuli pannulla öljytilkassa ja lisää tacomauste ja 1 dl vettä. Anna hautua sekoitellen kunnes neste on haihtunut. Lisää suikaleet takaisin pannulle ja siirrä pannu liedeltä. Täytä avattu pitaleipä suikaloidulla salaatilla, tomaatti- ja kurkkukuutioilla sekä fileesuikaleilla. Viimeistele jogurttikastikkeella ja jalapenoilla.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt (250 g) HK Viljaporsaan lihasuikale
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 3 tl tacomaustetta
  • 4 pitaleipää
  • 4 lehteä amerikansalaattia
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • 1/2 kurkku kuutioituna
  • 2 jalapenoa viipaloituna

Jogurttikastike

  • 200 g ruokajogurttia
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.