Possustroganov

Possustroganov

2 annosta   n. 30 min 

Possustroganov, tuttavallisemmin stroganoff valmistuu käden käänteessä. Stroganoffin seuraksi sopivat hyvin esimerkiksi keitetyt perunat tai perunamuusi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuori ja kuutioi sipuli ja kuumenna paistinpannu. Ruskista fileesuikaleet nopeasti pannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä suikaleet lautaselle. Kuullota ja sipuli rypsiöljyssä ja lisää tomaattipyree sekä vehnäjauhot. Sekoita huolella ja lisää kuuma lihaliemi koko ajan sekoittaen. Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautua 10 minuuttia. Lisää lopuksi fileesuikaleet, creme fraiche, suolakurkut ja tilkka kurkkujen lientä mausteeksi. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl lihalientä
  • 1 laakerinlehti
  • 3 rkl suolakurkkua kuutioina
  • 1 rkl suolakurkun lientä
  • 2 rkl creme fraichea
  • 1/2 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.