Possutoast

Possutoast

4 annosta   n. 30 min 

Mikään ei voita kunnolla sisältä mehevää ja päältä rapeaksi paistettua toastia! Näitä voit tehdä myös mukaan vaikka eväsretkelle ja paistaa grillipaikalla avotulen äärellä. Huom. Saattaa herättää kateutta kanssaretkeilijöissä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Silppua leikkeleet hieman pienemmiksi. Sekoita leikkelesilppu, punasipuli, pinaatti, chili, mozzarella, sinappi ja majoneesi keskenään.

Lusikoi täyte neljälle leipäviipaleelle ja aseta päälle toiset leivät kansiksi. Voitele kannen päälliset ohuelti majoneesilla ja paahda voileipägrillissä noin kolme minuuttia. Kannen voitelu majoneesilla tekee pinnasta superherkullisen ja kauniisti paahtuneen.

Leikkaa toastit kolmioiksi tai suorakaiteiksi ja tarjoa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari porsaan sisäfilee Pippuri 180 g

8 isoa paahtoleipäviipaletta
kourallinen pinaattia
1 punainen chili viipaloituna
100 g mozzarellaraastetta
½ punasipuli ohueksi viipaloituna
1 rkl amerikkalaista sinappia, esim. French's
2 rkl majoneesia

Voiteluun:

majoneesia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä