Premium hot dog eli hodari kaikilla mausteilla

Premium hot dog eli hodari kaikilla mausteilla

3-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Tässä hieman tuunatumpi versio klassisesta Amerikan herkusta hodarista. Täytteeksi coleslaw-salaattia ja punasipulihilloketta. Oiva naposteltava illanistujaisiin tai grilliherkku kesään.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Valmista ensin punasipulihilloke. Yhdistä hillokkeen ainekset kattilaan ja anna hautua noin 15 minuuttia. Seuraavaksi valmista coleslaw sekoittamalla Aurinkosalaatti ja majoneesi keskenään.

Tee makkaroihin viiltoja ja grillaa ne kauniin ruskeiksi. Lämmitä samalla halkaistut leivät nopeasti grillissä. Voit paistaa makkarat ja lämmittää leivät grillin sijaan myös uunissa tai pannulla. Täytä leivät makkaralla, coleslawilla ja punasipulihillokkeella.

Tarjoa lisukkeina sinappia, ketsuppia ja kurkkusalaattia. Koristele ohuiksi leikatuilla chilirenkailla ja paahdetulla sipulirouheella.

Kokeile myös muita mainioita hodariohjeitamme, kuten baijerilaisia hodareita ja hodareita paholaisen kastikkeella.

Ainekset 

(3-4 annosta)

Aurinko-Coleslaw:

Punasipulihilloke:

  • 1 kpl punasipulia suikaleina
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.