Provencen kermainen possupasta

Provencen kermainen possupasta

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Kermainen possupasta on hyvää, mutta kermainen possupasta Provence on nuorisolaisten sanoin jo ihan nextillä levelillä. Tämä on niin maukas arkiruoka, että melkein tekisi mieli jättää sen valmistus viikonlopulle.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista lihasuikaleet rapsakan kypsäksi paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää mukaan kuohukerma ja Via-tuoremaustetahna. Mausta rouhitulla mustapippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keitetty ja valutettu pasta sekä possukastike keskenään. Viimeistele silputulla lehtipersiljalla ja tarjoa parmesaanin kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

1 prk Via Herbes de Provence Paste
4 dl kuohukermaa
rouhittua mustapippuria
lehtipersiljaa
pastaa
parmesaania

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä