Pulled pork -kierteet

Pulled pork -kierteet

6-8 annosta   n. 60 min 

Pulled porkilla eli nyhtöpossulla täytetty kierre näyttää ihan kanelikierrepullalta, mutta maistuu vielä paremmalta!

Valmistusohje

(n. 60 min)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola, ruokosokeri, voisula ja vähän yli puolet vehnäjauhoista. Alusta taikinaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lisää loput jauhoista taikinaan pienissä erissä. Anna taikinan kohota 15 minuuttia.

Hienonna timjamin oksien lehdet. Sekoita keskenään liha, tuorejuusto ja hienonnetut yrtit. Kaulitse taikina levyksi jauhotulla alustalla ja levitä täyte taikinan päälle. Rullaa taikinalevy tiukaksi pötköksi. Leikkaa pötköstä noin 3 sentin paksuisia paloja ja nosta palat pellille leikkuupuoli ylöspäin. Anna kohota liinan alla 10 minuuttia.

Voitele kierteet kananmunan keltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Ainekset 

(6-8 annosta)
  • 3 dl vettä
  • 50 g hiivaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 0.5 dl voita sulatettuna
  • 2 dl grahamjauhoja
  • 6 dl durumvehnäjauhoja

Täyte:

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.