Pulled pork-veneperunasalaatti

Pulled pork-veneperunasalaatti

6 annosta   n. 5 h 45 min  Gluteeniton

Trendikkäällä pulled porkilla eli nyhtöpossulla höystetty perunasalaatti maistuu erityisesti kesällä!

Valmistusohje

(n. 5 h 45 min)

Valmista pulled pork ohjeen mukaan.

Pese perunat juuriharjalla huolellisesti. Leikkaa perunat pituussuunnassa lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Laita ”veneet” ja sipulit kulhoon, kaada päälle öljy ja ravistele. Mittaa joukkoon hunaja ja mausteet, ravistele. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit halutessasi kypsentää perunat myös grillin vokkipannussa.

Sulata herneenpalot pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko puhdistettu paprika ja hienonna yrtit. Sekoita noin puolet lihasta uunista otettujen perunoiden joukkoon, lisää paprikapalat, kaprikset, yrtit ja etikka. Tarjoa halutessasi lisänä kermaviilikastiketta. 

Ainekset 

(6 annosta)
  • 800 g valmista pulled pork -lihaa
  • 1 kg Rosamunda-perunaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 tl hunajaa (tai siirappia)
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 tl timjamia
  • 0.5 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 300 g sokeriherneen palkoja pakaste
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 prk isoja kapriksia
  • 0.5 dl ruohosipulia
  • 0.5 dl persiljaa
  • 2 rkl balsamicoa

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.