Punainen possucurry

Punainen possucurry

3 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Punainen possucurry on saanut vaikuitteita itämaisista ruoista ja ripaus korianteria antaa säväyttävän maun. 

Valmistusohje

(n. 45 min)

Leikkaa sipulit ja tomaatit lohkoiksi ja soseuta ne tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Kuumenna seos kattilassa ja lisää joukkoon lihasuikaleet, currytahna ja kookosmaito. Anna hautua vähintään puoli tuntia välillä sekoitellen, kunnes kastike alkaa hieman paksuntua. Lisää lopuksi hienonnettu korianteri, tarkista suolan määrä ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kera.

Ainekset 

(3 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.