Puolalaiset grillihodarit

Kesän parhaat hodarit täytetään puolalaistyyppisillä grillimakkaroilla, grillatulla sipulilla ja hapankaalilla. Ei muuta kun grillaamaan!
Puolalaiset grillihodarit
Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.
Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään
- 1 pkt HK Maakarit® Krakovan Wojtek
- 150 g hapankaalia
- 2 kpl sipulia renkaina
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 kpl tomaattia
- 4 kpl hot dog -sämpylää
- 2 rkl sinappia (keltaista, esim. French's)
- 2 kpl kevätsipulia hienonnettuna
Valmistusohje
Poista tomaateista sisus ja leikkaa malto-osa pieniksi kuutioiksi.
Pyörittele sipulirenkaat öljyssä ja grillaa ne maltillisella lämmöllä ruskeiksi ja pehmeiksi. Lisää loppuvaiheessa grilliin myös Krakovan Wojtekit. Käytä myös leivät nopeasti grillissä mutta varo polttamasta niitä.
Täytä sämpylät makkaroilla, hapankaalilla, grillatulla sipulilla ja tomaattikuutioilla. Viimeistele vielä sinapilla ja kevätsipulilla ja nauti elämästä.
Suosittelemme seuraavaksi
Reseptihaku
