Puolalaiset grillihodarit

Puolalaiset grillihodarit

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Maidoton

Kesän parhaat hodarit täytetään puolalaistyyppisillä grillimakkaroilla, grillatulla sipulilla ja hapankaalilla. Ei muuta kun grillaamaan!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Poista tomaateista sisus ja leikkaa malto-osa pieniksi kuutioiksi.

Pyörittele sipulirenkaat öljyssä ja grillaa ne maltillisella lämmöllä ruskeiksi ja pehmeiksi. Lisää loppuvaiheessa grilliin myös Krakovan Wojtekit. Käytä myös leivät nopeasti grillissä mutta varo polttamasta niitä.

Täytä sämpylät makkaroilla, hapankaalilla, grillatulla sipulilla ja tomaattikuutioilla. Viimeistele vielä sinapilla ja kevätsipulilla ja nauti elämästä. 


Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Maakarit® Krakovan Wojtek
  • 150 g hapankaalia
  • 2 kpl sipulia renkaina
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 kpl tomaattia
  • 4 kpl hot dog -sämpylää
  • 2 rkl sinappia (keltaista, esim. French's)
  • 2 kpl kevätsipulia hienonnettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.