Pyttipannuvartaat

Pyttipannuvartaat

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Pyttipannun ainekset taivutellaan nyt herkullisiksi vartaiksi, jotka valmistuvat kätevästi grillissä.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Leikkaa makkara paloiksi. Kietaise pekoniviipaleet herkkusienten ympärille. Kuori sipulit. Liota puisia varrastikkuja vedessä vähintään puoli tuntia. Pujota ainekset vuorotellen tikkuihin ja grillaa herkullisen ruskeiksi. Tarjoile vartaat vihersalaatin kera.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.