Raakamakkara-carbonara

Raakamakkara-carbonara

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Raakamakkara on oivallinen raaka-aine pastaan. Nopein tyyli saada makkaramassa ulos suolestaan on tehdä siihen koko makkaran pituinen viilto, jolloin suoli on helppo poistaa. Makkarat voi laittaa suoraan kuumalle pannulle ja rikkoa rakenteen lastalla samoin kuin jauhelihan paistossa. Vaikka makkara ei perinteiseen carbonaraan kuulukaan, toimii se mainiosti tässä kermaisen täyteläisessä pastassa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Poista makkaramassa suolesta ja paista pannulla pienessä määrässä öljyä. Hienonna makkaran rakenne puulastalla paistaessa.

Nostele keitetty pasta kulhoon niin, että keitinvettä tulee kulhoon mukana noin puoli desiä ja kippaa sekaan paistettu makkara. Lisää mukaan oliiviöljy, raastettu parmesaanijuusto ja keltuaiset. Sekoita huolellisesti ja viimeistele rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario 280 g

150 g pastaa, esim. linguini
2-3 kananmunan keltuaista
2 dl parmesaania hienoksi raastettuna
½ dl oliiviöljyä
½ tl rouhittua mustapippuria
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä