Raakamakkaraa ja paahdettua perunasalaattia

Raakamakkaraa ja paahdettua perunasalaattia

Maakarit Preussin Peter istuu kuin nenä päähän kesän grillausiltamia suunnitellessa. Mehukas ja makoisa  laatumakkara täyttää kovimmankin makkaratietäjän vaatimukset. Lisäkkeenä tarjoiltava HK Paahdettu perunasalaatti on helppo ja maukas lisäke kiireisemmällekin grillimestarille.

Raakamakkaraa ja paahdettua perunasalaattia

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

280 g HK Maakarit Preussin Peter
2 rasiaa HK Paahdettu perunasalaatti

Valmistusohje

Grillaa raakamakkarat varovasti, epäsuorassa ja kohtuullisessa lämmössä. Liian kova ja suora hiillos saattaa halkaista makkaran kuoren.
Kypsennä makkaroita n. 10 min välillä käännellen, ja anna niiden sen jälkeen hetki vetäytyä.
Tarjoa seuraksi HK Paahdettua perunasalaattia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.