
Raakamakkaraa ja paahdettua perunasalaattia
HK Maakarit® Livornon Luigi istuu kuin nenä päähän kesän grillausiltamia suunnitellessa. Mehukas ja makoisa laatumakkara täyttää kovimmankin makkaratietäjän vaatimukset.
Valmistusohje
(n. 30 min)Puolita tai leikkaa perunat neljään osaan ja aseta uuninpellille. Loruta pinnalle oliiviöljyä ja ripus suolaa. Paahda uunissa kypsiksi.
Sekoita loput ainekset keskenään kastikkeeksi. Pyörittele kuumat perunat kastikkeessa.
Grillaa raakamakkarat varovasti, epäsuorassa ja kohtuullisessa lämmössä. Liian kova ja suora hiillos saattaa halkaista makkaran kuoren.
Kypsennä makkaroita n. 10 min välillä käännellen, ja anna niiden sen jälkeen hetki vetäytyä.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi 280 g
800 g pieniä perunoita
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1/2 dl chipotlekastiketta
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 rkl limen kuorta raastettuna
1 rkl limen mehua
1/2 pnt korianteria
