Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Grillatut pikkupaprikat eli pimientos de padrónit ovat hyviä. Grillattu HK Maakarit® Livornon Luigi on parasta. Mutta entäpä kun nämä kaksi asiaa yhdistää? Livornon Luigilla täytetyt grillipaprikat ovat tämän kesän (ja luultavasti ensi kesänkin) ehdoton hitti grilleihin!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Leikkaa grillipaprikoiden kannat pois ja poista siemenet teelusikan varrella kaivaen.

Poista makkarat kuoristaan ja täytä paprikat makkaramassalla niin, että paprika tulee tiiviisti täyteen. Pyöräytä täytetyt paprikat oliiviöljyssä ja grillaa keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes makkara on kypsää. Viimeistele sormisuolalla, hienonnetulla ruohosipulilla ja oliiviöljyllä. Tarjoa valkosipuli-korianteridipin kera.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi 280 g

 

10 kpl (riippuen koosta) pimientos de padrón -grillipaprikoita
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
oliiviöljyä
sormisuolaa

Valkosipuli-korianteridippi:

1 prk / 200 g ranskankermaa
2 rkl hienonnettua korianteria
1 valkosipulin kynsi raastettuna
½ sitruunan mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä